Back to All Events

QM-Talk - Transparant over Duurzaamheid

Als voedselmerk neem je allerlei maatregelen om te verduurzamen, maar hoe laat je de consument zien welke inspanningen je doet om je producten te verbeteren? Questionmark werkt aan een nieuwe vorm van transparantie over duurzaamheid voor voedselmerken. Graag nodigen we je daarom uit voor onze QM-Talk op 29 mei 2018. 

Wat: QM-Talk - Transparant over Duurzaamheid
Wanneer: dinsdag 29 mei 2018, 15.30 uur tot 18.00 uur
Waar: Den Haag (exacte locatie volgt)

Samen met marketeers en duurzaamheidsspecialisten uit de sector, gaan we in gesprek over de belangrijkste uitdagingen van communicatie over duurzaamheid. Hoe maak je de inspanningen die je doet zichtbaar voor de consument? Is een keurmerk nog voldoende om je te onderscheiden? Welke rol speelt transparantie? Met o.a. Koen Boone, Managing Director Europe van The Sustainability Consortium.

Lees hier meer over Transparant over Duurzaamheid.

Transparant over Duurzaamheid
Questionmark werkt samen met Wageningen Economic Research en het ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit aan een nieuwe vorm van transparantie op basis van dé internationaal erkende vragenlijst van The Sustainability Consortium. Met het initiatief 'Transparant over Duurzaamheid' kunnen individuele merken de duurzaamheid van hun producten via het onafhankelijke Questionmark platform zichtbaar maken voor consumenten. 

Logos_ToD.png