Transparant over Duurzaamheid

  • Profileer uw merk en producten als transparant en duurzaam.

  • Vertel via onafhankelijk platform Questionmark het unieke duurzaamheidsverhaal van uw producten aan consumenten.

  • Zichtbaarheid bij ruim 50.000 kritische consumenten per maand.

  • Verwijs in uw eigen communicatie naar uw product en merkpagina(s) op Questionmark.

 

Communiceren over duurzaamheid

Steeds meer voedselmerken zien duurzaamheid als een vanzelfsprekend onderdeel van hun strategie. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je merk doet om duurzaam te produceren. Want alleen als consumenten je verhaal geloven kunnen deze investeringen zich terugverdienen in een beter merkimago, hogere verkoopcijfers en mogelijk hogere marges. Transparant over Duurzaamheid geeft voedselmerken de mogelijkheid om via een onafhankelijk consumentenplatform te communiceren over de duurzaamheidsinspanningen van uw merk.

Inspanningen beloond

Transparant over Duurzaamheid maakt op productniveau inzichtelijk welke inspanningen een merk doet op de duurzaamheidsissues die voor die productgroep van belang zijn. Deze issues, zogenaamde hotspots, zijn wetenschappelijk vastgesteld en maken voortgang meten mogelijk. Questionmark vertaalt deze informatie naar aantrekkelijke, relevante en vooral bruikbare consumenteninformatie, zodat uw inspanningen op duurzaamheid optimaal beloond worden met commerciële kansen.

Transparant over Duurzaamheid is ontwikkeld in samenwerking met de The Sustainability Consortium en Wageningen University & Research, en wordt ondersteund door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

 
07a3763a526111bd186cf782a3e46a225b86c003_logos_tod.png
 
 

Voorlopers in transparantie en duurzaamheid kunnen nu instappen!
U bepaalt altijd zelf of de door u aangeleverde informatie mag worden gepubliceerd.