QM intelligence werkt samen met

 
 
q-groen.png

De stichting Questionmark is eigenaar van de methode en data waarvan QM intelligence gebruik maakt voor al haar producten en diensten. QM intelligence heeft een exclusieve overeenkomst voor het gebruik van de Questionmark data. Questionmark is tevens eigenaar van de consumentenkanalen die per maand ca. 50.000 consumenten voorziet van productinformatie. Klik hier voor meer informatie over Questionmark.

 
logo uni wage.jpg

Onze partner Questionmark werkt samen met Universiteit Wageningen om de robuustheid van onze methode te valideren. Op basis van de toets en adviezen die daaruit voortkomen werkt Questionmark continue aan verbetering en onderbouwing van haar methode. Voor inzicht in de methode klik hier.

 
logo TSC.jpg

Door samenwerking met The Sustainability Consortium harmoniseren wij de indicatoren waarmee duurzaamheid van productieketens gemeten wordt. Questionmark en QM intelligence hebben een overeenkomst voor het gebruik van de indicatoren en vragenlijsten van TSC die in de toekomst worden geïntegreerd in de methode van Questionmark.

 

QM intelligence maakt gebruik van de data van stichting Questionmark. De stichting werkt samen met het Voedingscentrum om de apps die ze maken op het gebied van productinformatie van voedingsmiddelen te optimaliseren.