Back to All Events

QM-Talk - Communiceren over duurzaamheid, hoe doe ik dat geloofwaardig? -- VOL

Als voedselmerk neem je diverse maatregelen om te verduurzamen. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je als producent doet om de duurzaamheid van je producten te verbeteren. Een keurmerk speelt hierbij een belangrijke rol, maar is vaak niet meer voldoende om je als merk echt te onderscheiden. 

De tijd is daarom rijp voor vernieuwing in de manier van communiceren over duurzaamheid.

Questionmark nodigt voedselmerken en experts uit om te verkennen welke kansen transparantie biedt bij het communiceren over duurzaamheid. Hoe onderscheidend is duurzaamheid? Wat maakt communiceren hierover geloofwaardig? Wat zijn de nieuwste consumenteninzichten? Wat houdt ‘Transparant over Duurzaamheid’ van Questionmark in? 

Op donderdag 31 januari organiseert QM intelligence een QM-Talk over transparantie over duurzaamheid. Een rondetafelgesprek om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit te bouwen. Met bijdragen van Marianne van Keep, Directeur Duurzaamheid bij Verstegen, Elvi van Wijk, communicatieadviseur bij Jeen en voormalig marktonderzoeker in food en Gerard van der Werf, researcher bij Motivaction. .

Wanneer: Donderdag 31 januari 2019
Tijd: 15.30 - 18.00u + borrel
Waar: de Circl op de Zuidas in Amsterdam

QM intelligence is een start-up social-venture en dochteronderneming van stichting Questionmark