Back to All Events

De consument van de toekomst

QM-Talk  | De consument van de toekomst

 

Bewustzijn onder consumenten groeit.  Steeds vaker kiezen zij voor gezondere en duurzamere voedingsproducten. Minder suikers, vaker biologisch, met respect voor mens & dier. Als voedselproducent speel je graag op deze nieuwe markt in. Alleen: hoe kom je aan inzicht in die groep die hierin voorop loopt? Bestaande marktonderzoeksbureaus hebben moeite met het in kaart brengen van deze doelgroep. En deze groep groene en gezonde voorlopers zelf bij elkaar brengen is duur en omslachtig.

De gebruikers van Questionmark zijn vooruitstrevende consumenten met een hoog bewustzijn voor gezondheid en duurzaamheid. Green Voice vertolkt deze groene stem. Deze bijzondere onderzoeksgroep biedt inzichten in thema’ als duurzaamheid, gezondheid, dierenwelzijn en milieu. Dit geeft voedselproducenten de kans om hun assortiment beter te laten aansluiten bij de wensen van deze groeiende groep consumenten zodat je voorloopt op de concurrent. Want een duurzaam en gezondheid productassortiment heeft de toekomst.

Op dinsdag 31 oktober organiseren QM intelligence en marktonderzoeksbureau Epiphany een QM-Talk over de consument van de toekomst. Tijdens deze interactieve sessie kijken we samen hoe jouw merk kan omgaan met een markt die zich beweegt richting steeds gezonder en duurzamer. In het Green Voice panel van Questionmark spreken bewuste consumenten zich uit over voedingsproducten en merken op het gebied van gezond- en duurzaamheid. Samen met doelgroepexperts, marktonderzoekers én aan de hand van de nieuwste inzichten gaan we in gesprek over het profiel van de steeds bewustere consument.

Ben je werkzaam als marketeer of marktonderzoeker in de FMCG? Dan nodigen we je graag uit voor dit bijzondere rondetafelgesprek. Deelnemers ontvangen het meest recente Green Voice onderzoeksrapport door Epiphany over de keuze en waardering voor gezonde producten in de supermarkt ter waarde van € 10.000,-.

Wat: QM-Talk – De consument van de toekomst

Wanneer: dinsdag 31 oktober 2017

Tijd: Van 16.00 uur tot 18.00 uur + borrel

Waar: IJ-kantine, NDSM-kade 5, 1033 PG Amsterdam

Kosten: € 149,-* incl. rapport van het nieuwste Green Voice onderzoek (augustus 2017). 

 

QM-Talk

Ieder kwartaal organiseert QM intelligence rondetafelgesprekken over uiteenlopende ontwikkelingen in de foodretail rond gezond & duurzaam. In een informele setting nodigen we een select gezelschap van experts uit voor een kennisuitwisseling over onderwerpen die relevant zijn voor de sector.