Voorbeeld vragenlijst

Vanaf nu kunt u de duurzaamheidsinformatie over uw producten aanleveren via de vragenlijsten van The Sustainability Consortium*, die internationaal zijn gestandaardiseerd. Deze vragenlijsten verschillen per productieketen en zijn ontwikkeld in samenwerking met internationale universiteiten van o.a. Arizona, Arkansas en Wageningen. 

Een voorbeeld van de vragenlijst voor koffie ziet er als volgt uit:

Vragenlijst koffie

* The Sustainability Consortium (TSC) is een wereldwijde organisatie die de industrie van zowel food als non-food consumentenproducten helpt in de transformatie naar steeds duurzamere productie. De leden en partners van TSC zijn fabrikanten, retailers, leveranciers, dienstverleners, NGO's, maatschappelijke organisaties, overheidsinstanties en wetenschappers. TSC brengt haar leden bijeen om samen te werken aan, op wetenschap gebaseerde, besluitvormingsinstrumenten en -oplossingen die duurzaamheidskwesties aanpakken die van wezenlijk belang zijn in de productieketens van producten. Moederorganisatie Questionmark heeft sinds 2016 een samenwerking met TSC.

Veelgestelde vragen

Q: Wat is Questionmark?
A: Stichting Questionmark is de moederorganisatie van QM intelligence en de eigenaar van de productendatabase en onderzoeksmethode. Lees hier meer over Questionmark.

Q: Wat is TSC?
A: TSC staat voor The Sustainability Consortium. TSC is een wereldwijde organisatie die o.a. de voedselindustrie helpt in de transformatie naar steeds duurzamere productie. De leden en partners van TSC zijn fabrikanten, retailers, leveranciers, dienstverleners, NGO's, maatschappelijke organisaties, overheidsinstanties en wetenschappers. Questionmark heeft sinds 2016 een samenwerking met TSC. Lees hier meer over TSC. 

Q: Wat levert het me op als ik mee doe?
A: U kunt zich als echte koploper op het gebied van transparantie en duurzaamheid aansluiten bij ToD. Dit biedt u unieke mogelijkheden om vertrouwen op te bouwen bij uw stakeholders via een onafhankelijk platform. Lees hier meer over de benefits voor uw merk. 

Q: Hoe houd ik grip op mijn eigen informatie?
A: U bepaalt als merkeigenaar zelf of de informatie die u heeft aangeleverd uiteindelijk gepubliceerd wordt. Neem voor meer informatie contact op.

Q: Wat kost het om mee te doen?
A: De investering voor merken wordt zo laag mogelijk gehouden en u kunt op ieder moment uitstappen. Neem voor meer informatie contact op.