Back to All Events

QM-Talk: Communiceren over duurzaamheid, hoe doe ik dat geloofwaardig II

Wegens grote belangstelling een extra bijeenkomst op 14 maart 2019

Als voedselmerk neem je diverse maatregelen om te verduurzamen. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je als producent doet om de duurzaamheid van je producten te verbeteren. Een keurmerk speelt hierbij een belangrijke rol, maar is vaak niet meer voldoende om je als merk echt te onderscheiden. 

De tijd is daarom rijp voor vernieuwing in de manier van communiceren over duurzaamheid.

Questionmark nodigt voedselmerken en experts uit om te verkennen welke kansen transparantie biedt bij het communiceren over duurzaamheid. Hoe onderscheidend is duurzaamheid? Wat maakt communiceren hierover geloofwaardig? Wat zijn de nieuwste consumenteninzichten? Wat houdt ‘Transparant over Duurzaamheid’ van Questionmark in? 

Op donderdag 14 maart organiseert QM intelligence een QM-Talk over transparantie over duurzaamheid. Een rondetafelgesprek om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit te bouwen. Met bijdragen van diverse experts in het vakgebied.

Wanneer: Donderdag 14 maart 2019
Tijd: 15.30 - 18.00u + borrel
Waar: The Greenhouse naast Utrecht CS