QM-Talk: Communiceren over duurzaamheid, hoe doe ik dat geloofwaardig II
Mar
14
3:30 PM15:30

QM-Talk: Communiceren over duurzaamheid, hoe doe ik dat geloofwaardig II

Wegens grote belangstelling een extra bijeenkomst op 14 maart 2019

Als voedselmerk neem je diverse maatregelen om te verduurzamen. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je als producent doet om de duurzaamheid van je producten te verbeteren. Een keurmerk speelt hierbij een belangrijke rol, maar is vaak niet meer voldoende om je als merk echt te onderscheiden. 

De tijd is daarom rijp voor vernieuwing in de manier van communiceren over duurzaamheid.

Questionmark nodigt voedselmerken en experts uit om te verkennen welke kansen transparantie biedt bij het communiceren over duurzaamheid. Hoe onderscheidend is duurzaamheid? Wat maakt communiceren hierover geloofwaardig? Wat zijn de nieuwste consumenteninzichten? Wat houdt ‘Transparant over Duurzaamheid’ van Questionmark in? 

Op donderdag 14 maart organiseert QM intelligence een QM-Talk over transparantie over duurzaamheid. Een rondetafelgesprek om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit te bouwen. Met bijdragen van diverse experts in het vakgebied.

Wanneer: Donderdag 14 maart 2019
Tijd: 15.30 - 18.00u + borrel
Waar: The Greenhouse naast Utrecht CS

View Event →

QM-Talk 'De gezonde customer journey in B2B en B2C'
Jan
25
4:00 PM16:00

QM-Talk 'De gezonde customer journey in B2B en B2C'

In de QM-talk ‘De gezonde customer journey’ gaat QM intelligence op zoek naar de ultieme webshopbeleving. Met marketeers en experts uit de (online) voedselindustrie duiken we in de psychologie en de customer journey van de online shopper. Wat vindt de webshopbezoeker interessant en hoe pas je hier de online omgeving op aan? Praat je mee?

View Event →
De consument van de toekomst
Oct
31
4:00 PM16:00

De consument van de toekomst

Bewustzijn onder consumenten groeit. Steeds vaker kiezen zij voor gezondere en duurzamere voedingsproducten. Alleen: hoe kom je aan inzicht in die groep die hierin echt voorop loopt? Bestaande marktonderzoeksbureaus hebben moeite met het in kaart brengen van deze doelgroep. Green Voice vertolkt deze groene stem. Luister en praat mee over de consument van de toekomst.

View Event →
Steeds gezonder, volgen of leiden?
Sep
14
4:00 PM16:00

Steeds gezonder, volgen of leiden?

QM-Talk: Steeds gezonder, volgen of leiden?

Een rondetafeldiscussie over de veranderende rol van de productspecialist. Kwaliteitsmanagers, R&D managers en voedseltechnologen spelen een onmisbare rol in commerciële teams en bij de verbetering van het productassortiment. Op donderdag 14 september gaan we met deze selecte groep productspecialisten in discussie over een steeds gezonder productassortiment.

View Event →